Klantbeoordelingen

Om u een indruk te geven van de tevredenheid van onze klanten en daarnaast ook een beeld van wat voor verschillende apparatuur wij hebben mogen uitleveren vindt u onderstaand een groot tal aan tevreden klanten en prachtige installaties.

Audio voor cafe Achter de Koekoek

Bekend van de radio, Bas Louissen, Chris Bergstrom en Domien Verschuuren hebben hun nieuwe cafe in Utrecht via ons voorzien van een prachtige geluidsinstallatie.

Draaitafel en element upgrade

Een van onze klanten wilde op zijn Rega P1 een beter element zetten, alleen was de keuze van het element net te hoog gegrepen om te passen op de draaitafel. Daarom hebben we na een mooie inruil voor de P1 het Audio Technica AT-VM740ML element gemonteerd op een Rega Planar 2.
Technics SL-1200 GR2

Weer iemand blij met een Technics SL-1200GR2

Na een aangename kennismaking hebben wij aan Gerwin de fantastische Technics SL-1200GR2 mogen leveren inclusief Audio Technica Shibata element en de juiste bekabeling.

Potje poolen? Met de Klipsch Jubilees!

In de 'kantine' binnen het bedrijf van een van onze gewaardeerde klanten staat naast een mooie pooltafel sinds vandaag ook de iconische Klipsch Jubilee. Dat wordt pas een mooie vrijmibo.

Sonus Faber Serafino en Western Electric WE91E

Afgelopen week heeft een van onze gewaardeerde klanten een absolute top-set in huis gehaald. Bestaande uit de bescheiden Serafino van de Sonus Faber Homage lijn en van het legendarische Western Electric de WE91E.
Overture O322B

Audio Solutions Overture O322B

"Het geluid is ongekend beter dan eerst en de speakers zijn echt subliem. Audio Solutions had ik nooit over gehoord. Ze zijn echt bizar goed. Het is genieten!"

Bergmann Galder / Odin met Ortofon Windfeld Ti

Afgelopen week heeft een van onze gewaardeerde klanten het beste van het beste in huis gehaald op het gebied van draaitafels. Namelijk, de Bergmann Galder met Odin tonearm en Ortofon Windfeld Ti element.

Rogoz 4SPB3 voor de ouders van Sophie

Iemand blij mogen maken met een prachtig en audiofiel rek doen we regelmatig. Nog leuker is het wanneer je het als een cadeau voor iemand's ouders mag leveren.

Stapsgewijs alles geupgrade naar Advance Paris

Albert is inmiddels meerdere malen bij ons geweest om zijn huidige installatie volledig en stapsgewijs te upgraden. Inmiddels draait Albert enorm tevreden met meerdere apparaten van Advance Paris.

Sonus Faber Amati + Western Electric WE91E

Een heel goed begin van het nieuwe jaar zou je kunnen zeggen.. Heel veel beter wordt het niet.. Een combinatie van het topmodel uit de Homage lijn van Sonus Faber: Amati. Gecombineerd met de Western Electric WE91E.

Audio Solutions Figaro M2 + Primare

Over het verloop van 2023 is Hans bijna kind-aan-huis bij ons geworden, met de wens om zijn audio set langzaam te upgraden. Begonnen met alle apparatuur te vervangen door Primare, en nu op de valreep van 2023 zijn oude JM Lab's mogen vervangen door Audio Solutions Figaro M2's!

SONUS FABER, CAYIN, ATACAMA, AUDIOQUEST EN HIFI ROSE

Na maanden tevergeefs op zoek te zijn naar een passend geluid hebben man en vrouw uiteindelijk bij ons een perfecte set samen weten te stellen. Highlights zijn de Sonus Faber Sonetto V, Cayin CS-300A en Hifi Rose RS150B.

Sonus Faber Lumina Amator V + Cayin CS-300A + Hifi Rose RS250A

Op dezelfde dag geleverd als de Sonetto V set van hiernaast werden deze 'vrienden van' op dezelfde luistersessie bij ons in de winkel ook gegrepen door goed geluid. De uiteindelijke keuze is gevallen op de Sonus Faber Lumina Amator V, Cayin CS-300A en de Hifi Rose RS250A.

Sonus Faber Serafino G2

Een audiofiel in hart en nieren. Een andere titel past niet bij deze klant uit regio Oud-Zuid in Amsterdam. Na jaren met veel plezier met Sonus Faber Olympica III's te hebben gedraaid was meneer uiteindelijk verkocht aan de Sonus Faber haar Homage lijn, de Serafino's.

Technics SL1210 GR2

De opvolger van de Technics SL-1210 GR, de GR2 versie is razend populair. Onder andere Richard heeft zichzelf verwend met deze hoogwaardige platenspeler.

Audio Solutions - Figaro M + Advance Paris MyConnect 250

Na het niet helemaal tevreden zijn met zijn installatie van de concurrent heeft Henny uit Lelystad gedurende 4 maanden bij ons stapsgewijs zijn apparatuur ingeruild en nieuwe bij ons aangeschaft. Na uiteindelijk elk detail vervangen te hebben is Henny nu helemaal tevreden!
Cayin N8

Cayin N3 Pro

Edgar was bij ons op zoek naar een betaalbare maar uitgebreide en bovenal heerlijk klinkende DAP. Uiteindelijk na een bezoekje aan onze winkel is Edgar met enorm enthousiasme voor de Cayin N3 Pro gegaan.

Ergens in Friesland..

Recentelijk hebben wij een prachtige set van top tot teen mogen verzorgen voor een oudere dame. Zij heeft haar hele leven piano gespeeld en was op haar leeftijd op zoek naar een levensecht geluid. Samen met haar zoon is de keuze gevallen op McIntosh + Klipsch.

Klassiek Huis, Klassieke Audio

In een prachtig Utrecht's herenhuis hebben wij de eer gehad om een Klipsch Cornwall + WE91E audio set te mogen leveren.

Wat oudere recensies:

Tot dusver alleen informeren

Gewoon even leuk.. een klant die we tot dusver enkel per email geholpen hebben met advies en met het beantwoorden van vragen gaf dit leuke bericht terug.

Hello Frank,
I have not buy yet anything in your shop but I can already say that your service and kindness are fantastic!
Thank you very much for the link you have sent me.
Kind regards-Freundliche Grüße-

Vriendelijke groeten-Salutations

Dominique M.

Melody Everest 211 op Sonus Faber Cremona Elipsa

Dear Frank,

The 211 has arrived and it’s been working???? I can’t believe that this is 13Watts only! It Sounds perfectly and really powerful in my room. And how does it sounds? Just perfect???????? definitely high end. I had in the past MC275 and ARC Reference 75se. I have to say that Melody plays in a higher class in every aspect. Thank you guys again!
Best regards Gabor

Draaitafel element naar Malta

Recentelijk hebben wij een klant op afstand, namelijk helemaal in Malta, blij mogen maken met een upgrade aan zijn draaitafel. Het kostte even wat meer moeite en tijd om de klant op afstand goed te kunnen helpen als het gaat om advies geven en ook vervangen van een element. Desondanks hebben wij de klant vanaf advies tot installatie kunnen adviseren en nu speelt zijn platenspeler als nooit tevoren. De klant is uiteindelijk gegaan voor de fantastische Audio Technica VM760SLC.

Onderstaand een mail van de klant:

Ik wil je graag bedanken voor het advies en support v.w.b. de cartridge. De vraag hoe de upgrade bevalt is nauwelijks te beantwoorden. Ik ben nooit tevreden geweest over de geluidskwaliteit van mijn oude Yamaha PF800 met de cartridge die er in zat (niet origineel), maar had geen enkel ander referentiekader. Na een hoop gepriegel is het gelukt de nieuwe cartridge te plaatsen en heb vanzelfsprekend alle andere instellingen hierop aangepast.

Het verschil is niet te vergelijken met de oude situatie.

Aart

Hijiri Bekabeling

Review Hijiri bekabeling.


De Japanse Hijiri bekabeling stond al een tijd op mijn verlanglijstje.
Dit bijzondere merk staat bekend om zijn muzikale klankkarakter en de manier van muziek weergeven.
Met de hulp van Frank en Stanley werd het voor mij mogelijk gemaakt om de bekabeling eens thuis uit te proberen.
Ik begon met de Hijiri HDG aes ebu tussen mijn CEC TL5 en Lampizator DAC.
Deze stap beviel zo goed dat de interlink tussen de Lampizator DAC en Western Electric WE91E al gauw werd vervangen voor de Hijiri Million Kiwami rca interlink.
Het werd me al snel duidelijk dat hoe meer Hijiri bekabeling in mijn audioketen werd aangesloten, het genieten toenam.
De Hijiri bekabeling is niet helemaal neutraal. Het heeft een licht zoet en warm klankkarakter. Maar dat warme en zoete klankkarakter neemt niet toe naarmate er meer Hijiri in de keten wordt aangesloten. Het geluid wordt niet warmer, wollig of te zoet. Het geluid klinkt meer ontspannen en nog beter in balans.
Hijiri heeft een beetje een verzonken soundstage zonder opvallend verlies in het hoog. Het geluid vult de woonkamer op een hele bijzondere manier. Het klinkt ontspannen, natuurlijk en muzikaal. Dynamiek, vol en natuurlijk klinkende tonen zijn echt de kenmerken van Hijiri bekabeling.
Detaillering is er ook voldoende, zonder dat het hard of direct klinkt. Hijiri laat juist alles horen zonder frequentiegebieden te benadrukken, maar doet dat op een ontspannen en natuurlijke manier.
Als laatste stap werd de Hijiri HCS luidsprekerkabel aangesloten. 
 
De HCS had flink wat concurrentie van de Western Electric KS 13385 luidsprekerkabel. Deze kabel heeft een waanzinnige prijs/kwaliteit verhouding en is net als Hijiri erg geliefd in Japan
 
De KS heeft een ingetogen, maar strak laag, een mooi open hoog met veel lucht om de hoge tonen.
Toch ook hier deed de HCS precies wat ik met de andere Hijiri bekabeling ook waarnam. Naarmate de Hijiri bekabeling toeneemt in de set, hoe beter alles op zijn plek valt en hoe muzikaler het wordt.
Daarom toch een puntje van kritiek:
Hijiri is verslavend en zo muzikaal dat ik er alleen maar meer van wil hebben. Het heeft een typisch licht zoet Japans klankkarakter. Het doet precies wat het moet doen en dat is muziek laten horen op een ontspannen manier, zonder dat het te braaf of saai wordt.
Frank en Stanley, bedankt voor de fantastische service! Het leveren van Hijiri bekabeling heeft me veel muziek gebracht. Het heeft mijn Western Electric WE91E versterker naar een heel hoog niveau getild en het sluit prachtig op elkaar aan.
Met vriendelijke groet,

Pieter

JBL S4700 – Cherry Wood

Prachtige set JBL S4700 in de uitvoering ‘Cherry Wood’ bij Martin af mogen leveren. Een audiofiel in hart en nieren die welafgewogen de keuze heeft gemaakt wat hoogstwaarschijnlijk zijn laatste speakerset gaat worden. Vrij snel was al duidelijk dat deze JBL’s met hun klassieke looks en groots geluid een duidelijke winnaar is.

Martin, we wensen je nog erg veel mooie uren aan luisterplezier!

Complete set aan Jan en Petra

Over het verloop van een paar jaar hebben wij mogen adviseren en leveren aan Jan en Petra. Hun woonkamer is getransformeerd tot een ruimte vol audio-spektakel. Recentelijk heeft de toevoeging van een ISOL-8 dc-blocker nog “zo een grote verandering op kunnen leveren, niet normaal”.

We wensen Jan en Petra nog vele mooie uren luisterplezier en houden contact.

Audio Research Reference 160M Mono-Buizenversterkers

Aan een bekende klant van ons mochten wij deze keer een heuse Audio Research Reference 160M buizen mono-versterkers set leveren.
Klant is nu tijdens installatie al erg blij met de geüpgradede sound terwijl de versterkers zelfs nog ingespeeld moeten worden 😉