Michell Engineering Gyrodec

21-05-2021

Al een tijdje was ik op zoek naar de opvolger van mijn Transrotor / Michell Murano. Op een gegeven moment kwam ik het loopwerk tegen op jullie website, het contact was snel gemaakt en heb ik de speler opgehaald.

Thuis aangekomen heb ik de speler opgebouwd en het is een enorm succes. Ik heb weer de bekende stap voorwaarts gezet. Ik speel nu met een Rega arm de RB 700 het element de Holistic audio 103 C met de Michell Gyro S.E. Ik ben er echt super blij mee!!!!

Frank bedankt voor de goede service én de lekkere koffie.

Met vriendelijke groet
B. van den Berg

Klipsch HP-3 en Klipsch headphone amp

28-04-2021

Na op zoek te gaan naar de Klipsch Heritage koptelefoonversterker kwam ik er achter dat A Tube High Fidelity hem verkocht.

Gelijk een afspraak gemaakt en een paar dagen later was ik in de prachtige winkel om hem te beluisteren. Ik was gelijk verliefd en heb er een gekocht bij hun. Een poosje later ook de Klipsch Heritage HP-3 koptelefoon aangeschaft via a-tube die ondertussen binnen is en ik veel luisterplezier van heb!
Het setje past goed bij elkaar en ik ben er erg blij mee! Het geluid is erg gedetailleerd en vol met goed wat power er achter.
Dankjewel!

-Stefan

Klipsch Forte III

27-04-2021

Good evening,
I just wanted to let you know that the speakers have arrived in perfect condition and seem to match very well with the Simply Italy amplifier.

I’m A happy customer! Just great. Many thanks for your super service.

Kind regards from the mountains,

Tom

JBL L82

21-04-2021

Na ons leuke telefoontje was het snel duidelijk dat de JBL L82 classic het voor mij zou gaan worden.
Het bezorgen van een nieuwe set was dan ook snel ter plaatsen, bezorgt door Marcel met nog verdere info over de speakers, toppie.
De stands zijn ,ook zeker aan te raden, staat mooi in de ruimte en zijn zelfs in hoogte af te stellen zodat het ook goed waterpas staat.
Naar wat inspelen kwam ik er al snel achter dat de baspoorten aan de voorzijde van de speakers aan de buitenste zijdens moesten zitten voor een betere balans in het geheel. De speakers hebben nu in middels ruim 180uur gespeeld en komen nu helemaal tot hun recht en dat is werkelijk fantastisch,  mooi in balans, ruimtelijk, en instrumenten klinken zoals het hoort.
Nogmaals toppie en bedankt!
Marc.S