Vinyl en CD op locatie

Bij ons op locatie vindt u een groot aanbod aan hoogwaardige LP’s om uw collectie uit te breiden. De meeste van onze platen hebben aspecten als: 180g, half speed cuts, van de analoge mastertapes etc..

Met een kruidig rood wijntje heerlijk op de bank zitten, luisterend naar de draaiende vinyl plaat waar de sfeervolle muziek van Frank Sinatra uitkomt. Deze authentieke ervaring van topkwaliteit audio op een zo decennia oude methode als een vinyl plaat geeft toch wel een heerlijk gevoel naar vroeger.

Uitgelicht vinyl

Klik op de afbeelding om naar de productpagina te navigeren

WAT ZOU A TUBE HIGH FIDELITY ZIJN ZONDER VINYL?

Het zwarte goud is immers in een adem te noemen met buizenversterking gekoppeld aan een draaitafel. De perfecte combinatie, vinden wij en zo merken wij, vele met ons. Met ontzettend veel plezier zijn wij gestart met het opzetten van een fraaie collectie vinyl. Om onze naam (High Fidelity), en smaak eer aan te doen bestaat onze collectie uit voornamelijk High Fidelity vinyl. Vinyl mastered from the original master tapes. & Half-Speed Mastered 45RPM. Als het even kan een 180 g Audiophile vinyl pressing

HIERONDER VIND U EEN GREEP UIT ONZE VINYL COLLECTIE

Komt u ook lekker door de bakken snuffelen, de koffie staat klaar en de mogelijkheid om te luisteren is er ook.

Continue genieten van de nieuwe collectie