Onze luisterruimtes

Wij zijn trots om te zeggen in ons pand 5 unieke luisterruimtes te hebben gecreëerd in elke prijsklasse en segment. Voor elke schaal audiofiel hebben wij een passende optie.

Bekijk ze allemaal hieronder.

Mail of bel ons a.u.b. voor het maken van een afspraak om naar één of meerdere van onze producten te komen luisteren (Alle variaties zijn mogelijk). Op deze manier kunnen wij het gewenste model voor u klaarzetten en hebben wij alle tijd voor u, plus voorkomen we dubbele luistersessies en wachttijden.

Kom bij ons langs

Maakt u ook een afspraak bij ons? Wij, de koffie en de speakers staan paraat, de buizen warmen wij graag voor u op. 

De high-end buizen kamer met Melody en Line Magnetic

De high-end buizen kamer. De naam zegt het al, in ons hoogste segment luisterruimte vindt u diverse buizenversterkers van Melody en Line Magnetic samen met Klipsch speakers. In deze ruimte is werkelijk aan elk factor voor nagenoeg perfect geluid gedacht. Waaronder: netfilters, akoestische plafondplaten en dik tapijt voor akoestiek, seperate dac’s, ultieme bekabeling etc..

De high-end buizen kamer met Manley Lab

Aan de andere kant van Melody en Line Magnetic vind u een opstelling met het slagschip van Klipsch, de Klipschorn gedreven door een opstelling van Manley Lab. Het Amerikaanse merk is al decennia bezig met het bouwen van hoogwaardige en unieke buizenversterkers.

De ‘unieke’ luisterruimte

In onze eerste bovenste luisterruimte presenteren wij wat denk het beste kan worden omschreven als: ‘uniek apparatuur’. Hier vind u bijvoorbeeld de Line Magnetic-812 Iconic speakerset en ook de Klipsch La Scala’s. Aangedreven door diverse versterkers.

De eerste ‘start-segment’ luisterruimte

De eerste ‘start segment’ luisterruimte. In deze kamer hebben wij diverse instap-model speakers van bijvoorbeeld Klipsch, Focal, B&W etc… Hier staan ook nog versterkers van bijvoorbeeld Advance Paris.

De tweede ‘start-segment’ luisterruimte

De tweede ‘start-segment’ kamer. Hier hebben wij diverse apparatuur staan als onder andere Cambridge versterkers en streamers saamen met speakers van B&W en Focal.

De Melody en German Physiks luisterruimte

Achterin op de begane grond vindt u bij ons de prachtige producten van o.a. Melody Hifi en German Physiks. Ook vindt u hier een mooi assortiment aan Vinyl. Vooral kwaliteitsvinyl voor de echte liefhebbers. Let op, alleen nieuw. Ook staat hier onze Vinyl Cleaner Machines opgesteld.