Inruilactie Degritter Fonoteek

De nieuwe Degritter Fonoteek: de ultieme platenreiniger met geavanceerde technologie voor ongeëvenaarde schoonmaakresultaten, als eerste bij ons beschikbaar, vanaf najaar 2024. Nu met een speciale A Tube inruilactie voor uw oude Degritter of andere platenreiniger!

Nieuw in huis: de Grimm MU1 & MU2

Het allerbeste dat er op streaming vlak te halen valt, en ook nog eens Nederlandse trots.. de Grimm MU1. Qua design en functionaliteit de beste streamer die er is. Met ingebouwde Roon Core.

Showbezoek: High End München 2024

Ons verslag van wat ons het meest is opgevallen op High End München 2024, met in het bijzonder de nieuwe productlijn van Western Electric, de Sonus Faber Suprema en Sonetto G2 en tenslotte de nieuwste Degritter!

Demo klaar: de McIntosh MA12000

Voor het eerst bij ons in huis: de McIntosh MA12000. Het absolute top-model geïntegreerde versterker uit het portfolio van McIntosh.

Nieuw in huis: Hifi Rose RA280

Het nieuwste product uit de Zuid-Koreaanse stal van Hifi Rose, een klasse AD versterker. De RA280. Een grote lijst aan technologische innovaties maakt deze versterker een waardig tegenstander voor klasse A/AB versterkers.

Nieuw in huis: Borresen X3 & Axxess Forte II

Nieuw bij ons in de showroom is een enorm mooie combinatie van de Axxess Forte 2 en Borressen X3. Axxess is een zustermerk van Aavik en de X3 van Borressen is hun meest betaalbare serie tot nu. Zowel de speakers als de versterker hebben enorm veel elementen van hun (veel) duurdere grote broers overgenomen tot een betaalbaarder segment. De beste prijs-kwaliteit verhouding tot op heden!

Bernhard van Oranje kiest voor A Tube High Fidelity

Sommige uitleveringen zijn extra bijzonder. In 2023 hebben wij bij Bernhard van Oranje thuis een prachtige set mogen installeren. Hoe dit tot stand is gekomen leest u hier.

(Primeur) Cayin Pearl 30i

Al 30 jaar bouwt Cayin met passie hifi apparatuur van het hoogste niveau. Om dat succes te vieren heeft Cayin zichzelf overtroffen met hun beste geïntegreerde versterker tot nu toe, de Pearl 30i.

Nieuwe high-end ruimte

Het zat er al een tijdje aan te komen, we hebben onze high-end ruimte een enorme make-over gegeven. We zijn enorm tevreden met het resultaat van de kamer waar we enkel het allerbeste in demonstreren.
Reference 5 Black Piano Finish

Canton Reference 5 nu demo-klaar

Met gepaste trots kunnen wij zeggen als eerste (en op dit moment enige) dealer in Nederland de fantastische Reference lijn van Canton in huis te hebben staan.

Sonus Faber - Stradivari

Ons cadeau van de sint is binnen! De tweede generatie Stradivari van Sonus Faber. Onze eerste indruk...? Perfectie tot in elk detail!

Fabrieksbezoek Cayin

Na een langdurige en prettige samenwerking heeft Stanly de fabriek en de mensen van Cayin ontmoet in China