De McIntosh MPC500

Eind April bij A Tube High Fidelity te verkrijgen en te bekijken,

  • Full mode AC power line surge protection
  • Low voltage secondary surge protection
  • Connect up to 8 components

Een stuiterende netspanning, stoorsignalen en blikseminslag kunnen niet alleen de geluidskwaliteit van audioapparatuur nadelig beïnvloeden, maar deze apparatuur zelfs beschadigen.

Met de MPC500 Power Controller biedt fabrikant McIntosh een stabiele spanning, beschermt aangesloten apparatuur en filtert stoorsignalen uit de netspanning.

Een drietal thermisch beveiligde metaal-oxide varistors (spanningafhankelijke weerstanden) beschermen de netspanning. Deze TPMOV’s zijn veiliger dan de traditionele MOV’s. Voor het lage spanningsbereik worden gasontladingsbuizen, positieve temperatuurcoëfficiënt weerstanden en transient-voltage-suppression (TVS) diodes gebruikt. De aangesloten apparaten worden spanningloos gezet als de spanning te hoog of te laag zou zijn. EMI-filtering van de netspaning vindt natuurlijk ook plaats.

Het merk Solidsteel bouwt hoge kwaliteit audio meubels en is nu verkrijgbaar bij A Tube High Fidelity

BESCHRIJVING

De S-serie is ons standaard- en traditionele assortiment.

Officieel gelanceerd in 2013 is het de vrucht van de evolutie van onze oude en afgedankte gelaste artikelen (3, 5, 6 en 7 Series). Door de toepassing van de knowhow die is ontwikkeld door jarenlange successen uit de meest prestigieuze Hyperspike-serie, hebben we de nieuwe S2-, S3-, S4- en S5-serie gecreëerd voor de bevrediging van de grootste behoeften tegen zeer betaalbare prijzen.

De solide en essentiële structuur biedt uitstekende audioweergaves tegen componenttrillingen en dankzij de modulariteit kunt u de ruimte tussen de planken verbeteren en aanpassen (uitzondering gemaakt voor de S2-serie). 
De strakke lijnen kunnen ook uw ruimtes optimaliseren met een zeer aangenaam esthetisch resultaat.

Verkrijgbaar in zwart en wit.

HYPERSPIKE-SERIES ALGEMENE BESCHRIJVING

De Hyperspike-serie is ons Top-assortiment. Officieel gelanceerd in 2004 is het ontworpen en gemaakt om te voldoen aan de meest prestigieuze behoeften. De elegante esthetiek wordt gecombineerd met de functionele keuzes om de audio- en videocomponenten beter te valoriseren. In deze serie zijn er harmonieën en geometrische relaties. Chromatische contrasten tussen oppervlakken en onze diepe zorg voor wat we graag doen. Alle geselecteerde materialen zijn van uitstekende kwaliteit en van Italiaanse afkomst, fijn bewerkt met de maximale zorg en passie die ons merk vanaf het begin onderscheidt. We nodigen u uit om de geweldige functies van de nieuwe Hyperspike Prestige-serie te ontdekken, met verbazingwekkende keramische planken die zijn ontworpen om uw ruimtes en componenten extreem te valoriseren. Laat je fantasie werken. De Hyperspike-serie bestaat om je beste ervaringen te verdienen.

Bekijk alle producten van Solidsteel nu op onze website door op de afbeelding te klikken

An Italian Story

Iedere audio set-up heeft een soundstage nodig en als het even kan zo audiofiel mogelijk om resonantie en andere invloeden zoveel mogelijk te beperken

Naast HIFI Audio rekken van Quadraspire, Atacama en Creactiv  is vanaf maart 2019 ook Solidsteel bij A Tube verkrijgbaar. Solidsteel is een Italiaans merk, opgericht in 1990 door Moreno Conti.

Vanaf februari 2019 bij A Tube High Fidelity verkrijgbaar:

Project draaitafels

Pro-Ject werd opgericht in 1991, tijdens de “aanval” van de compact disc en CD-spelers, met de missie om de beste analoge ervaring te bieden voor redelijke prijzen. In een tijd waarin de digitale audiomedia in stijgende lijn waren en vinyl als verouderd en dood werd verklaard, bleef Heinz Lichtenegger geloven in de eenvoudige maar beste manier om van muziek te genieten – draaitafels.

Van traditioneel tot design en opvallend. Dankzij het uitgebreide pakket is er altijd een draaitafel die bij jou past.

Project levert ook audiofiele DAC’S en Tube Phono voorverstekers

In onze showroom zijn de volgende modellen te bezichtigen en te beluisteren:

  • Pro-Ject Debut 3-S Audiophile *Essential -3 Bluetooth *1Xpression Classic
  • Pro-Ject Tube Box S-2 en de Tube Box DS
  • Pro-Ject DAC Box DS2U

Binnenkort geeft A-Tube High Fidelity haar eerste demo dagen, bij deze ons persbericht

Het merk REL is gearriveerd en brengt de beste Subwoofers op de markt

Niet bepaald onder de indruk van de bestaande subwoofers besloot Richard Emund Lord, nota bene na zijn pensionering, zelf maar eens een subwoofer te maken. Richard zelf was tevreden; en niet veel later ontdekten vrienden, bekenden en audioliefhebbers de unieke kwaliteiten van deze robuust gebouwde en inmiddels legendarische subwoofer.

Na een nieuwe en korte carriere als zelfbouwer in de schuur achter het woonhuis startte hij in 1990 als zelfstandig ondernemer REL Acoustics in Bridgend, Wales. Lord omschreef zijn producten als sub bass systems ( sublaagsystemen ) omdat de weergavekwaliteiten van een REL gerealiseerd worden door een systeemontwerp. Waar normale subwoofers slechts overweg kunnen met een lijnsignaal, introduceerde hij een unieke schakeling waarbij het klankkarakter en de timing van het totale muzieksysteem wordt opgenomen in het sublaagsysteem.

4 januari 2019

De nieuwe Sonetto serie van Sonus Faber is nu verkrijgbaar bij A-Tube High Fidelity

De nieuwe Sonetto serie van Sonus Faber bevat maarliefst 8 speakers, 5 staande, 2 center en 1 wall speaker. Sonus Faber staat bekend om haar Italiaanse stijl en unieke vorm, verder is de geluidskwaliteit ook niet aan te twijfelen. Een waare speaker voor elke installatie.

ITALIAANSE TRADITIONELE CULTUUR

Sonus faber heeft altijd zijn inspiratie gevonden in de hoogste Italiaanse cultuur. Deze keer hebben we de weergave van de nieuwe Sonetto-collectie toevertrouwd aan de geschiedenis van onze literatuur. De Sonnet is de oudste Italiaanse poëtische structuur. Oorspronkelijk betekende het “ geluid, melodie“ en werd traditioneel gebruikt om muziekuitvoeringente begeleiden. De Sonetto-collectie draagt ​​de naam van de diepste wortels in de geschiedenis van de Italiaanse literatuur en de rest van de wereld.

HET ONTWERP VAN DE SONETTO VIII

Sonetto VIII is de krachtigste drieweg in de rij met drie 180 mm-woofers voor basreproductie uit geavanceerde standaarden. We stelden ons een spreker voor die ons merk op de meest absolute manier weergeeft.
Alle modellen in de collectie zijn echte Sonus faber, met alle iconische elementen van het merk: het natuurlijke geluid, de natuurlijke materialen, de luitvorm, de uitstekende afwerking die typisch is voor Italiaans vakmanschap en de productie volledig in onze fabriek uitgevoerd in Vicenza.

28 december 2018

Het britse merk KEF brengt een nieuwe serie van krachtige speakers, de R serie

De nieuwe KEF R Series is geheel opnieuw ontworpen. Tientallen jaren aan ervaring en onze tomeloze passie voor muziek komen in de nieuwe R Series samen. Deze serie combineert innovaties vanuit de Reference Series met nieuwe technologieën op maat. Zo levert de nieuwe R Series meer detail, een levendiger weergave en diepte. Elk onderdeel van de nieuwe KEF R Series is nauwkeurig ontworpen, zodat u kunt luisteren naar muziek met alle emotionele nuances van de oorspronkelijke opname.

De R Series
De R-Series biedt de keuze uit drie vloerstaande luidsprekers, een op een stand te plaatsen compact model en bijpassende thuistheatermodellen. Elke luidspreker biedt de beste weergave die KEF ooit in deze categorie heeft gebouwd, ongeacht de afmetingen van de kamer- of systeemconfiguratie. Het maakt niet uit welk model u uit de R-serie kiest, u zult uw muziek- en filmverzameling opnieuw ontdekken.

De maatstaf waaraan alle KEF-luidsprekers worden beoordeeld, de Reference Series, is de thuisbasis van baanbrekende technologische innovatie. Deze innovaties zijn ontstaan uit zorgvuldige, creatieve research en ontwikkelingen, uitgevoerd door de allerbeste engineers op dit gebied. Innovatie einidgt echter niet bij Reference. De nieuwe R Series plukt de vruchten van vele technologieen, materialen en ontwikkelingen die zijn toegepast in de Reference Series.

25 november 2018

29 juni 2018, A Tube High Fidelity is geopend