Follow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added link

Met veel enthousiasme delen wij dat elke laatste zaterdag van de maand wij een demo-dag gaan geven op onze nieuwe locatie aan de Televisieweg 60 in Almere.

Twaalf keer per jaar een high-end show dus, vol met enkel het beste van het beste.

Per maand zetten we meestal twee merken in het zonnetje en zullen daar ook alle aandacht aan besteden. Verder zorgen wij voor nog meer aanbod dan normaal.

We zijn trots om mede te delen dat per 01-12-2022 wij dealer zijn geworden van het prachtige Italiaanse speaker-merk, Sonus Faber.
Hangemaakt in Italië, iconische vormgeving en een prachtige sound. Dat is Sonus Faber.

Bij ons in de showroom te bewonderen op dit moment 3 modellen uit de Sonetto serie en ook de Omnia actieve speaker.

We zijn trots om mede te delen dat per 01-12-2022 wij dealer zijn geworden van het legendarische Japanse Esoteric.

Bij ons in de showroom zijn momenteel diverse modellen te bewonderen.

Esoteric Grandioso T1

We zijn trots om mede te delen dat per 01-12-2022 wij dealer zijn geworden van het prachtige Deense speaker-merk, Borreson Acoustics.
Speakers met een missie, unieke technologie en prachtig design. Ongelofelijk groots en vol geluid in een vrij slanke kast.

Bij ons in de showroom te bewonderen op dit moment beide modellen op de foto’s: de O1 Cryo en de O2 cryo.

Klik op de afbeelding om naar de WE300B te gaan!

De enige echte originele 300B buis van het Amerikaanse Western Electric. Begin 1900 was het bedrijf als eerste bezig met het grootschalig onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van buizen in radio en televisie apparatuur. Begin 2000 is het bedrijf hoogwaardige tube amps gaan produceren met 100 jaar ervaring in de achterzak en de originele 300B weer terug op de markt te brengen.

Wij kunnen deze momenteel uit voorraad leveren, dus wees er snel bij!

Het zijn schaarse momenten, een moment waar je compleet overrompeld wordt. Het zijn bijzonder fijne momenten en bij het zien van de Angstrom ZIA100 ervaar je zo’n moment om vervolgens bij het horen van deze hybride amp jezelf te betrappen op de gedachten “meer, meer meer”!

Handgemaakt op Europese bodem, in Italië wel te verstaan. Ervaar een ongekende betrokkenheid van uw favoriete muziek als nooit tevoren voor een in deze klasse, ongekende lage prijs-kwaliteitverhouding

Maar genoeg vleierij, komt u het gerust zelf ervaren, u bent van harte welkom.

Nu demo-klaar! De Cambridge Alva TT draaitafel

De Cambridge Alva TT draaitafel doet dat wat Cambridge goed doet: prachtig geluid, zeer gebruiksvriendelijk, modern design en voor een goede prijs. De Alva TT is de grotere broer van de Alva ST draaitafel met o.a. direct-drive spindel ten opzichte van de belt-drive van de ST.
Het moderne ontwerp is makkelijk te herkennen aan de minimalistische stijl en enkel aan-uit, 33 en 45 toeren knoppen.

De installatie van deze draaitafel? Als leek ben je klaar in 10 minuten. Dit komt mede doordat de tafel nagenoeg volledig geassembleerd geleverd wordt. Je dient enkel de kap vast te schuiven in de scharnieren, het PNP (plug-and-play) element vast te klikken in de tonearm, de naalddruk goed te zetten en je bent ready to go.

Muzikaliteit en gebruiksgemak staan centraal bij deze speler. Ook mede door de zeer verfijnde bluetooth streaming mogelijkheid waardoor deze draaitafel wireless het geluid naar actieve speakers kan sturen.

Als eerste in Nederland: de Klipsch T5 II met Active Noise Cancelling

We luisteren allemaal het liefst onze muziek thuis op een high-end installatie. Maar zelf voor buiten de deur, op kantoor of tijdens het sporten biedt Klipsch een fantastische oplossing. Namelijk de T5 II True Wireless, die nu beschikbaar is met ANC (Active Noise Cancelling) technologie. Door slimme software en een ingebouwde microfoon kan je zelf instellen hoeveel geluid je van buiten precies wilt horen in verschillende standen. Perfect als je soms wel je collega’s wilt horen, en soms niet 😉

Nu als eerste in Nederland verkrijgbaar bij A Tube High Fidelity!

Nog op het nippertje van het veelbewogen jaar 2021 is A Tube High Fidelity een samenwerking aangegaan met het, we mogen wel zeggen, eigenzinnige mark Trafomatic. Naast kwaliteit staat bij het 4 koppige design & development team, “The Looks” ook hoog in het vaandel.

Bij Trafomatic Audio nemen we geen van de gebruikelijke high-end audionormen standaard.

Het hart en de ziel van innovatie

Trafomatic stelt ze door de lat van het extreme bij elk van onze producten te verleggen. Trafomatic streeft naar uiterste uitmuntendheid die verder gaat dan wat de industrie de afgelopen paar dagen aan de luisteraars heeft proberen op te dringen.

Waar de meesten stoppen, begint onze reis pas.

We volgen geen gevestigde normen. Waar anderen noten zien, zien wij het tijdgebonden diepgaande muzikale micro-universum. Door niet te buigen voor de valse voorwendselen van zogenaamde high-end audio-attributen, projecteren onze creaties een onvergetelijke levenslange muzikale ervaring die je geest en zintuigen zal verbazen. Onze liefde voor muziek is zo puur als onze producten.

Wij zijn muzikale makers in dienst van de muziek en echte mensen die muziekmachines maken voor de echte mensen.

Veel mensen uit de hele wereld herkenden onze gedurfde en gedurfde energie.

De enige echte pure Zen high-end audio-onderneming verwelkomt je om met ons mee te gaan op de eindeloze zoektocht naar het audionirvana.

Vanaf medio december wordt ons JBL assortiment flink uitgebreid. Naast de klassieke L82 en L100 kunt u bij ons als eerste dealer in Nederland terecht voor de JBL 4346 en de JBL S4700. Dat wordt volop genieten

JBL soundbar BAR 9.1 TWS - TelevisieHuis.nl

Het grote broertje van de veel-verkochte Klipsch Forte III is nu beschikbaar, de Forte IV. Met alles wat je van Klipsch gewend bent een stapje hoger.

Maak nu een afspraak om hem bij ons te beluisteren!

Het heeft te lang geduurd maar we konden de verleiding niet langer weerstaan. De retro JBL Classic is dan eindelijk in onze shop beland. Speakers die naast de looks ook qua sound als een handschoen bij A Tube passen.

Back to the 70’s–maar dan met de hedendaagse technologie

JBL L100 Classic
JBL L82 Classic.

De beste audioapparatuur voor buizen ter wereld.  Buizenversterkers , voorversterkers , cd-spelers , netwerkstreamer-transporten , DAC’s en luidsprekers .

Ayon Audio, gevestigd in Oostenrijk, begon vier decennia geleden als VAIC en veranderde vervolgens van koers naar Ayon Audio met Gerhard Hirt aan het roer. Ayon Audio gaat door met het ontwikkelen van nieuwe vacuümbuisontwerpen, versterkers, voorversterkers, hoofdtelefoonversterkers, cd-spelers, DAC’s en streamers in combinatie met de wereldwijd erkende Ayon-soundstage. Deze opmerkelijke geluidsprestatie, die Ayon Voicing noemt, (het DNA) Dit DNA zit in alle producten van Ayon.

Wereldwijd zijn er talloze onderscheidingen van gerenommeerde high-end gedrukte tijdschriften en online recensenten, met de “Best Sound” “Cost No Object” -prijzen, die zich al meer dan een decennium op rij opstapelen bij de belangrijkste high-end audioshows wereldwijd.

Ayon blijft de norm stellen in vacuümbuis-technologie met distributeurs in meer dan 55 landen over de hele wereld.

ayon audio
Klipsch Heritge

McIntosh MC611

Deze krachtpatsers staan bij ons klaar in een van onze showrooms.

Wees gewaarshuwd, de VU meters werken verslavend.

Maakt u gerust een afspraak of kom langs

1 minuut van de A6, parkeren voor de deur

Audio Set Up

Luidsprekerkabels, interlinks, netfilters, het draagt allemaal bij aan een verbetering van uw geluidsweergave. Ook een audio rek speelt een belangrijke rol in uw set up.

Resonantie, of liever gezegd; anti-resonantie, daar ligt het onderscheidend vermogen van een goed, audiofiel rek.

Een audio rek met “zwevende” boards waar b.v. uw versterker op komt te staan geeft de maximale ontkoppeling.

Ook dragen spikes waar het geheel op staat bij aan de maximale ontkoppeling.

Het slaperige kustplaatsje Worthing in Zuid-Engeland mag er dan misschien niet uitzien als een broeiplaats voor het experimenteren met vrijlopen in de jaren 60, maar voor audiofans is het een plek die synoniem is voor innovatie. Dankzij de eerste Bowers & Wilkins luidsprekers die daar gebouwd werden in de beginjaren van het bedrijf, konden muziekliefhebbers albums zoals Sgt. Pepper en Pet Sounds op een nieuwe, geestverruimende en heldere manier ervaren.

1966, de eerste Bowers & Wilins luidspreker ziet het licht, de P1. De opbrengst investeert Bowers in nieuwe meetapparatuur. 1968; Domestic Monitors DM1 en DM3 zijn geïntroduceerd. In de jaren 70 is o.a. de 801 geboren, deze werd al snel een mijlpaal en als referentieluidspreker gebruikt. Door naar 1977, de DM7 met de “tweeter bovenop”, een concept die we tot de dag van vandaag terug zien in de luxere luidsprekers.

Een “hifi” audio rek is een must voor iedere audioliefhebber die alles uit zijn set up wilt halen. Meer stabiliteit en minder resonantie geven een flinke verbetering in het geluidsbeeld.

De audio rekken van Rogoz zijn niet alleen zeer fraai om te zien maar zijn stuk voor stuk met de hand en desgewenst op maat gemaakte, hoge kwaliteit rekken. Audiofiele audio rekken. Rogoz audio rekken richt zich dan ook op de audiofiel en professional, of een ieder die een hoge kwaliteit van muziek én design waardeert.

Bijna alle rekken hebben een BBS systeem, dit houdt in dat alle plateau,s gescheiden zijn van het frame, hiermee verminderd de resonantie aanzienlijk, ook kunt u het plateau zelf, waterpas in het rek afstellen.

Het assortiment van Rogoz is zeer breed. Alle rekken zijn op maat te bestellen, daarnaast ook de kleur en het aantal etages/plateau’s zijn op verzoek leverbaar. Rogoz is hier vrij uniek in en heeft mede door dit concept al vele prijzen gewonnen.

Klik op het logo om direct naar de Rogoz rekken te gaan

Geschiedenis Klipsch:

Het ontstaan van iets heel, heel bijzonders vond plaats in een piepklein schuurtje in Hope, Arkansas.

Het was 1946 toen Paul W. Klipsch, geniaal en een buitenbeetje de legendarische Klipschorn ® luidspreker ontwierp en met de hand bouwde met het doel om live muziek te brengen in zijn woonkamer.

In het understatement van de eeuw zouden we zeggen dat het gelukt is.

De tinloods is nu een volwaardige fabriek met een eigen productielijn voor kasten en het hoofdkantoor is verhuisd naar Indianapolis, Indiana. De missie blijft echter dezelfde; De beste speakers ter wereld creëren.

Uit de Heritage serie zijn de  La Scala AL5 en II,  de  Cornwall III SE, de Forte III en de Heresy III verkrijgbaar

Klipsch volgt nog altijd de ideeën van zijn oprichter en wordt wereldwijd door audiofielen en geluidsliefhebbers gezien als een legendarisch, professioneel geluidsmerk.

A Tube High Fidelity is vereerd om bij te dragen om de Heritage voort te zetten

De vier beginselen van Klipsch:

  • Hoog rendement/lage vervorming; Klipsch-hoorntechonologie is zeer efficiënt en levert een nauwkeuriger geluid met minder vermogen en minder vervorming. Dit resulteert in luidere, schonere audio. Klipsch’s wet; “efficiëntie is omgekeerd evenredig met vervorming.
  • Gecontroleerde directiviteit: Klipsch hoorntechnogolgie stuurt het geluid nauwkeurig naar de juiste locaties, wat op zijn beurt een meer levensechte soundsage creëert zonder akoestische energie te verspillen
  • Breed dynamisch bereik: De zachtste geluiden worden gereproduceerd met opmerkelijke helderheid en de luidste geluiden worden geleverd zonder hardheid of vervorming- met het grootst mogelijke bereik tussen de zachtste en luidste geluiden
  • Flat Frequency Response: Audio wordt geleverd zonder frequentiebias- geen onnatuurlijke hoge tonen, middentonen of lage tonen- reproductie van opgenomen geluid zo nauwkeurig mogelijk zonder kleuring.

Met veel en met gepaste trots mogen wij melden dat A Tube High Fidelity per heden Focal dealer is geworden. Met veel trots want Focal speakers zijn niet zomaar “doorsnee” speakers, wat een sound and what a looks!

Deze statige weergevers van hoge klasse laten zich gemakkelijk aansturen en plaatsen. Komt u gerust langs om zelf te ervaren hoe een Focal speaker klinkt én, eruit ziet.

Klik op het logo om naar de Focal Luidsprekers te gaan

Focal  “Listen beyond”

Focal-JMlab is een Frans bedrijf dat sinds 1979 high-fidelity-audiosystemen ontwerpt . Dit in Saint-Étienne gevestigde bedrijf produceert luidsprekers voor thuis, luidsprekeraandrijvingen voor auto’s, hoofdtelefoons en professionele monitorluidsprekers. Dit doen zij met veel passie en succes, zo heeft dit gerenommeerde merk een vaste plaats in de top drie verworven

TEAC heeft een breed scala aan Hi-Fi systemen. Alle met een hoogwaardige afwerking én, “Audiofiel-proof”. TEAC heeft een Full Sice Hi-Fi lijn en een Mini Audio System van CD tot DAC en van versterker tot een ge-wel-dige New Vintage look all in one, de NR-7CD.

TEAC is opgericht in 1953 als Tokyo Television door twee broers, Katsuma en Tomoma Tani. Drie jaar later hebben de twee broers Tokyo Electronic Acoustic Company opgericht en ten slotte in  1964 het nu beroemde TEAC, een Audiofiel merk.

Marantz Melody X

HiFi

Bij Marantz geloven we dat echte hi-fi draait om het reproduceren van de magie van een opname.

Het gaat erom dat muziek beleefd wordt zoals bedoeld door de artiest.

Dit vraagt natuurlijk om de allerbeste componenten.

Marantz selecteert daarom alle componenten voor elk product zorgvuldig om deze filosofie uit te dragen.

MARANTZ

“because music matters”

MARANTZ

“because music matters”

De McIntosh MPC500

Eind April bij A Tube High Fidelity te verkrijgen en te bekijken,

  • Full mode AC power line surge protection
  • Low voltage secondary surge protection
  • Connect up to 8 components

Een stuiterende netspanning, stoorsignalen en blikseminslag kunnen niet alleen de geluidskwaliteit van audioapparatuur nadelig beïnvloeden, maar deze apparatuur zelfs beschadigen.

Met de MPC500 Power Controller biedt fabrikant McIntosh een stabiele spanning, beschermt aangesloten apparatuur en filtert stoorsignalen uit de netspanning.

Een drietal thermisch beveiligde metaal-oxide varistors (spanningafhankelijke weerstanden) beschermen de netspanning. Deze TPMOV’s zijn veiliger dan de traditionele MOV’s. Voor het lage spanningsbereik worden gasontladingsbuizen, positieve temperatuurcoëfficiënt weerstanden en transient-voltage-suppression (TVS) diodes gebruikt. De aangesloten apparaten worden spanningloos gezet als de spanning te hoog of te laag zou zijn. EMI-filtering van de netspaning vindt natuurlijk ook plaats.

Het merk Solidsteel bouwt hoge kwaliteit audio meubels en is nu verkrijgbaar bij A Tube High Fidelity

BESCHRIJVING

De S-serie is ons standaard- en traditionele assortiment.

Officieel gelanceerd in 2013 is het de vrucht van de evolutie van onze oude en afgedankte gelaste artikelen (3, 5, 6 en 7 Series). Door de toepassing van de knowhow die is ontwikkeld door jarenlange successen uit de meest prestigieuze Hyperspike-serie, hebben we de nieuwe S2-, S3-, S4- en S5-serie gecreëerd voor de bevrediging van de grootste behoeften tegen zeer betaalbare prijzen.

De solide en essentiële structuur biedt uitstekende audioweergaves tegen componenttrillingen en dankzij de modulariteit kunt u de ruimte tussen de planken verbeteren en aanpassen (uitzondering gemaakt voor de S2-serie). 
De strakke lijnen kunnen ook uw ruimtes optimaliseren met een zeer aangenaam esthetisch resultaat.

Verkrijgbaar in zwart en wit.

HYPERSPIKE-SERIES ALGEMENE BESCHRIJVING

De Hyperspike-serie is ons Top-assortiment. Officieel gelanceerd in 2004 is het ontworpen en gemaakt om te voldoen aan de meest prestigieuze behoeften. De elegante esthetiek wordt gecombineerd met de functionele keuzes om de audio- en videocomponenten beter te valoriseren. In deze serie zijn er harmonieën en geometrische relaties. Chromatische contrasten tussen oppervlakken en onze diepe zorg voor wat we graag doen. Alle geselecteerde materialen zijn van uitstekende kwaliteit en van Italiaanse afkomst, fijn bewerkt met de maximale zorg en passie die ons merk vanaf het begin onderscheidt. We nodigen u uit om de geweldige functies van de nieuwe Hyperspike Prestige-serie te ontdekken, met verbazingwekkende keramische planken die zijn ontworpen om uw ruimtes en componenten extreem te valoriseren. Laat je fantasie werken. De Hyperspike-serie bestaat om je beste ervaringen te verdienen.

Bekijk alle producten van Solidsteel nu op onze website door op de afbeelding te klikken

An Italian Story

Iedere audio set-up heeft een soundstage nodig en als het even kan zo audiofiel mogelijk om resonantie en andere invloeden zoveel mogelijk te beperken

Naast HIFI Audio rekken van Quadraspire, Atacama en Creactiv  is vanaf maart 2019 ook Solidsteel bij A Tube verkrijgbaar. Solidsteel is een Italiaans merk, opgericht in 1990 door Moreno Conti.

Vanaf februari 2019 bij A Tube High Fidelity verkrijgbaar:

Project draaitafels

Pro-Ject werd opgericht in 1991, tijdens de “aanval” van de compact disc en CD-spelers, met de missie om de beste analoge ervaring te bieden voor redelijke prijzen. In een tijd waarin de digitale audiomedia in stijgende lijn waren en vinyl als verouderd en dood werd verklaard, bleef Heinz Lichtenegger geloven in de eenvoudige maar beste manier om van muziek te genieten – draaitafels.

Van traditioneel tot design en opvallend. Dankzij het uitgebreide pakket is er altijd een draaitafel die bij jou past.

Project levert ook audiofiele DAC’S en Tube Phono voorverstekers

In onze showroom zijn de volgende modellen te bezichtigen en te beluisteren:

  • Pro-Ject Debut 3-S Audiophile *Essential -3 Bluetooth *1Xpression Classic
  • Pro-Ject Tube Box S-2 en de Tube Box DS
  • Pro-Ject DAC Box DS2U

Binnenkort geeft A-Tube High Fidelity haar eerste demo dagen, bij deze ons persbericht

Het merk REL is gearriveerd en brengt de beste Subwoofers op de markt

Niet bepaald onder de indruk van de bestaande subwoofers besloot Richard Emund Lord, nota bene na zijn pensionering, zelf maar eens een subwoofer te maken. Richard zelf was tevreden; en niet veel later ontdekten vrienden, bekenden en audioliefhebbers de unieke kwaliteiten van deze robuust gebouwde en inmiddels legendarische subwoofer.

Na een nieuwe en korte carriere als zelfbouwer in de schuur achter het woonhuis startte hij in 1990 als zelfstandig ondernemer REL Acoustics in Bridgend, Wales. Lord omschreef zijn producten als sub bass systems ( sublaagsystemen ) omdat de weergavekwaliteiten van een REL gerealiseerd worden door een systeemontwerp. Waar normale subwoofers slechts overweg kunnen met een lijnsignaal, introduceerde hij een unieke schakeling waarbij het klankkarakter en de timing van het totale muzieksysteem wordt opgenomen in het sublaagsysteem.

4 januari 2019

De nieuwe Sonetto serie van Sonus Faber is nu verkrijgbaar bij A-Tube High Fidelity

De nieuwe Sonetto serie van Sonus Faber bevat maarliefst 8 speakers, 5 staande, 2 center en 1 wall speaker. Sonus Faber staat bekend om haar Italiaanse stijl en unieke vorm, verder is de geluidskwaliteit ook niet aan te twijfelen. Een waare speaker voor elke installatie.

ITALIAANSE TRADITIONELE CULTUUR

Sonus faber heeft altijd zijn inspiratie gevonden in de hoogste Italiaanse cultuur. Deze keer hebben we de weergave van de nieuwe Sonetto-collectie toevertrouwd aan de geschiedenis van onze literatuur. De Sonnet is de oudste Italiaanse poëtische structuur. Oorspronkelijk betekende het “ geluid, melodie“ en werd traditioneel gebruikt om muziekuitvoeringente begeleiden. De Sonetto-collectie draagt ​​de naam van de diepste wortels in de geschiedenis van de Italiaanse literatuur en de rest van de wereld.

HET ONTWERP VAN DE SONETTO VIII

Sonetto VIII is de krachtigste drieweg in de rij met drie 180 mm-woofers voor basreproductie uit geavanceerde standaarden. We stelden ons een spreker voor die ons merk op de meest absolute manier weergeeft.
Alle modellen in de collectie zijn echte Sonus faber, met alle iconische elementen van het merk: het natuurlijke geluid, de natuurlijke materialen, de luitvorm, de uitstekende afwerking die typisch is voor Italiaans vakmanschap en de productie volledig in onze fabriek uitgevoerd in Vicenza.

28 december 2018

Het britse merk KEF brengt een nieuwe serie van krachtige speakers, de R serie

De nieuwe KEF R Series is geheel opnieuw ontworpen. Tientallen jaren aan ervaring en onze tomeloze passie voor muziek komen in de nieuwe R Series samen. Deze serie combineert innovaties vanuit de Reference Series met nieuwe technologieën op maat. Zo levert de nieuwe R Series meer detail, een levendiger weergave en diepte. Elk onderdeel van de nieuwe KEF R Series is nauwkeurig ontworpen, zodat u kunt luisteren naar muziek met alle emotionele nuances van de oorspronkelijke opname.

De R Series
De R-Series biedt de keuze uit drie vloerstaande luidsprekers, een op een stand te plaatsen compact model en bijpassende thuistheatermodellen. Elke luidspreker biedt de beste weergave die KEF ooit in deze categorie heeft gebouwd, ongeacht de afmetingen van de kamer- of systeemconfiguratie. Het maakt niet uit welk model u uit de R-serie kiest, u zult uw muziek- en filmverzameling opnieuw ontdekken.

De maatstaf waaraan alle KEF-luidsprekers worden beoordeeld, de Reference Series, is de thuisbasis van baanbrekende technologische innovatie. Deze innovaties zijn ontstaan uit zorgvuldige, creatieve research en ontwikkelingen, uitgevoerd door de allerbeste engineers op dit gebied. Innovatie einidgt echter niet bij Reference. De nieuwe R Series plukt de vruchten van vele technologieen, materialen en ontwikkelingen die zijn toegepast in de Reference Series.

25 november 2018

29 juni 2018, A Tube High Fidelity is geopend

Welkom vreemdeling! Dit is een voorbeeldtekst voor uw fantastische Promo Box! Voel u vrij om het te verwijderen en het te vervangen met uw eigen bericht!