Op 23 Augustus ben ik mijn Cayin N3Pro DAP speler gaan ophalen die ik bij A Tube High Fidelity had besteld. Aangekomen daar werd ik hartelijk ontvangen door Marcel en Stanly met een kopje koffie. Ik ben minder mobiel waardoor ik vaak niet overal kan komen in winkels, maar Marcel en Stanly hebben het mogelijk gemaakt dat ik toch een rondleiding door het hele pand kon krijgen waardoor ik alles heb kunnen bekijken.

Marcel heeft me verschillende Streamers laten zien en informatie gegeven over verschillende Streamers. Ook heeft hij een aantal Speakers laten zien.

En wat betreft de Cayin N3Pro ben ik echt tevreden met het geluid van de speler. Je kunt de Cayin N3Pro alleen met de Transistor laten spelen of alleen de twee buizen gebruiken, maar er is ook nog een derde mogelijkheid te weten Transistor in combinatie met de twee buizen.

De Solid State Mode geeft een directer geluid vind ik, en de Tube Mode een warmer geluid, en de Triode en Ultra Linear geven helemaal een extra dimensie aan het geluid.

Kortom ik ben erg blij met mijn Cayin N3Pro DAP speler!

Marcel en Stanly nogmaals bedankt.

Cayin N3Pro