Sonus Faber Amati + Western Electric WE91E

Een droomcombinatie, zo valt deze set te beschrijven. Het topmodel uit de Homage lijn van Sonus Faber, de Amati, gecombineerd met het verfijnde en dynamische geluid van de WE91E.

De wens van Harrie was om zijn al bestaande installatie een upgrade te geven. Alleen, geeft hij zelf aan, is de zoektocht wel een beetje uit de hand gelopen. Om de Amati’s en WE91E in huis te halen was niet de oorspronkelijke verwachting. Er zijn diverse speakers, versterkers en kabels aangesloten om uiteindelijk de gewenste sound te produceren. Na diverse nummers te hebben gedraaid op de Amati’s met een inmiddels opgewarmde WE91E was het wel duidelijk.. dit moest em worden.

Daarnaast kon hij wel zijn bestaande versterker en speakers inruilen bij ons, een service die erg op prijs werd gesteld.

Een paar weken later hebben we persoonlijk alles afgeleverd en ook geïnstalleerd. Op het moment is Harrie nog 2 verschillende luidsprekerkabels aan het beluisteren om uiteindelijk in zijn eigen ruimte het verschil te kunnen horen.

SONUS FABER AMATI TRADITION