Nieuw in huis: de Borresen X3 speakers en Axxess Forte 2 all-in-one versterker

Bekend waren we al met producten uit de stal van Audio Group Denmark, het bedrijf met diverse high-end merken waaronder Aavik en Borresen. Van die twee merken hebben wij al diverse mooie apparatuur in huis (gehad), waaronder de zeer exclusieve 01 en 02 speakers en de S-280 streamer en I-280 versterker.

Nieuw bij ons in de showroom is een enorm mooie combinatie van de Axxess Forte 2 en Borressen X3. Axxess is een zustermerk van Aavik en de X3 van Borressen is hun meest betaalbare serie tot nu. Zowel de speakers als de versterker hebben enorm veel elementen van hun (veel) duurdere grote broers overgenomen tot een betaalbaarder segment. De beste prijs-kwaliteit verhouding tot op heden!

Nu heeft Borresen een nieuwe lijn, de X, voor het grotere publiek. Daarnaast hebben de Denen een nieuw merk ontwikkeld, de Axxess. Qua bouw is het overeenkomstig met Aavik, maar eerlijkgezged vinden wij het zelfs een stukje mooier. De apparatuur heeft optisch meer details en design elementen. De Forte II die wij hebben staan is een all-in-one versterker/streamer met klasse D aan boord.

Komt u de combinatie bij ons beluisteren?

Frank, Marcel en Stanly