Line Magnetic Audio is een merk van high-end producten opgericht in 2005. Ondertussen is het merk zeer bekend en geliefd geworden met zijn serie reproductie van muziek en wordt het beschouwd als een voorloper in het presenteren van innovatieve producten met geavanceerde technologie en blijvende intrinsieke waarde.

Buizenelektronica, cd-spelers, klassieke hoorns, Classis Field Coile luidsprekers, DAC’s, een heleboel verschillende series producten waar we niet alleen aan werken aan klassieke elektronica, maar ook aan nieuwe technologie voor dac’s en cd-spelers.
Binnen Line Magnetic Audio is er een voortdurende vastberadenheid om hun filosofieën zo goed mogelijk hoog te houden om het allerbeste product te ontwikkelen en de hoogste service te verlenen aan alle muziekliefhebbers wereldwijd.

Hou van muziek, hou van het leven. Muziek wordt ongetwijfeld steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Zoals elke muziekliefhebber denk ik dat wat we nastreven niet alleen een simpel geluid is, maar ook het verlangen en genieten van een vorm van kunst. Kortom, we houden van die natuurlijke stem. Zo werd LM (Line Magnetic Audio Co., Ltd.) opgericht in Zhuhai, waar het een groot potentieel heeft op het gebied van economie en geografie, gericht op een authentieke, zachte, zoete, transparante, gracieuze en volle stem. Maar wat deed LM in vredesnaam besluiten om zonder enige aarzeling aan audioproducten te werken toen gemak veranderde in een sociale neiging? Een van de meest essentiële factoren is een intrinsieke waarde – de geest van vakman. Zoals het oude gezegde luidt: “Een jade zonder beitelen zal geen bruikbaar object worden, een man die niet geleerd heeft, zal de weg niet weten.” Aan de ene kant, LM concentreert zich op het onderzoek en de fabricage van vacuümbuisversterkers. Aan de andere kant blijven we geavanceerde technologie verwerven, creëren we nieuwe series versterkers. En regenereren we buizen 211. Nu maken we ook cd-spelers, DAC’s, transformatoren. Bovendien is LM bekroond met de China Good Design Award (CGD) van Red Dot en de Outstanding Populariteit Award van Super AV…, en heeft ze elektronische tentoonstellingen in binnen- en buitenland gevolgd.