A Tube High Fidelity verhuist naar groter pand!

We zijn erg trots om aan te mogen kondigen dat wij per november 2022 in gaan trekken in een aanzienlijk groter, en vrijstaande locatie aan de Televisieweg in Almere. Hier zullen wij de mogelijkheid hebben om nog meer hifi te kunnen presenteren en om ons assortiment uit te breiden. Ook zijn wij meer in staat om uit voorraad te leveren en in het algemeen u als klant beter te kunnen helpen.

Vanaf november bent u welkom op de Televisieweg met de centrale opening op 1 december 2022.
Alle praktische informatie vindt u hier onder.

↓ Meer informatie ↓

Praktische informatie:

  • De Televisieweg is per auto maar 3 minuten verwijderd van onze huidige locatie. Vanaf de snelweg zijn we net zo snel bereikbaar.
  • Omdat de verhuizing van onze apparatuur en inrichting van de luisterruimtes in etappes gaat zullen wij gedurende de maand november zowel op de Televisieweg als op de Argonweg open zijn. Op beide locaties is tijdens openingstijden personeel aanwezig.
  • Wegens bovenstaande zullen wij gedurende november een deel van ons assortiment nog op de Argonweg presenteren en een deel op de Televisieweg. U kan ons altijd van te voren bellen of mailen om te weten naar welke locatie u het beste kan gaan.
  • Internetorders zijn ten alle tijden te plaatsen.
  • Parkeren voor de deur is zo meteen nog toegankelijker dan voorheen.

U bent uitgenodigd!

Op donderdag 1 december 2022 vieren wij de centrale opening van ons nieuwe pand. Om dit te vieren nodigen wij ons netwerk uit waaronder leveranciers, partners, collega’s maar ook u, onze klant bent welkom om langs te komen tussen 10:00-20:00 uur. We kijken er erg naar uit om u te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie aan de televisieweg 60 in Almere!