Klantbeoordelingen

 


Dhr. Ronald

Cambridge CA 851 N

Om een lang verhaal kort te houden, ik was opzoek naar een vervanging van mijn M-Audio Audiophile 2496 PCI geluidskaart, welke ik niet meer kon inbouwen in mijn nieuwe MediaPC. Ik heb vele oplossingen bekeken van PCIe geluidskaarten, eenvoudige DAC’s tot aan High End DAC’s. Aangezien ik een goede prijs/kwaliteit ook belangrijk vind, kwam ik uit bij de Cambridge Audio 851N. Deze wordt door velen met lovende woorden geprezen, ook juist vanwege de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Uiteraard kan dit apparaat aan een PC worden aangesloten, maar dan via de USB-poort in plaats intern via PCIe.
 
Daar ik geen ervaring met externe (losse) DAC’s had en ik eerst wel eens wilde kijken of zoiets ook voor mij geschikt zou zijn, ging ik opzoek naar een bedrijf dat de CA 851N kon leveren. Zodoende kwam ik uit bij A Tube High Fidelity in Almere. Dit leek mij een geschikt adres om hier achter te komen. Hierop heb ik de winkel bezocht en kan alleen maar positief zijn over hoe Frank mij geholpen heeft. Ik mocht van hem een oudere versie, de CXN, thuis op mijn eigen installatie uitproberen zonder enige tegeneis. Dit vond ik een uiterst sympathiek gebaar omdat er geen enkele druk op lag. Hij wilde mij alleen verkopen als ik er zelf van overtuigd was. Ik heb de streamer/DAC daarom voldoende kunnen uittesten op mijn eigen installatie en deze ook direct kunnen vergelijken met mijn oude Media PC. Het geluid was duidelijk beter en het bedieningsgemak van het apparaat was ook meer dan in orde. Dit heeft mij toen doen besluiten om de 851N te kopen, welke dus nieuwer is en meer aansluitingen heeft (was ook belangrijk voor mij) dan de uitgeprobeerde CXN.  De volgende dag heb ik de streamer/DAC weer bij hem teruggebracht. Onder het genot van een lekker kopje koffie hebben we nog een hele tijd zeer ontspannen gepraat. Je merkt dat Frank plezier in zijn werk heeft en dat klanttevredenheid bij hem hoog in het vaandel staat.
 
Over de luisterruimtes kan ik inhoudelijk niet oordelen daar ik deze niet heb gebruikt, wel bekeken, en die indruk was zeer positief.
 
Frank, hartelijk dank voor je hulp, de lekkere koffie, gastvrijheid en bereidheid voor het uit testen van de streamer/DAC!
 
Ronald uit Hilversum

Dhr. André H.

Line Magnetic LM-210IA

De Line Magnetic 210IA is sinds enkele weken de “motor” van mijn systeem, en ik ben zeer tevreden over de prestaties van deze qua vermogen toch bescheiden versterker. Mijn vorige versterker (Jadis 40 watt) legt het op alle fronten af tegen deze 8 watt SET.

Mijn PMC luidsprekers (90 dB 8 Ohm) produceren reeds een overtuigend geluidsbeeld bij 0,01 watt, en zijn tamelijk luid vanaf 0,1 watt, hoogrendement hoornluidsprekers zijn dus in elk geval geen noodzaak om van deze versterker te kunnen genieten.Bedankt Frank, ook voor de goede communicatie en service.

Johan K

Cambridge CXN V2

Beste Frank,

We hebben elkaar leren kennen door een foutje op de website, maar vanaf dat moment leuk en snel contact.
De McIntosh werd toch te prijzig, maar je advies opgevolgd om voor de Cambridge CXN V2 te gaan. Wat een prachtig geluid komt hier uit, zelfs met Internetradio.
En mijn vrouw is weer helemaal blij met “ouderwetse” presets op de afstandsbediening haha!  En wat heb je een fraaie apparatuur in de showroom staan, zeg; ik kom zeker nog eens buurten. Met vriendelijke en muzikale groet, Johan

W. Kuijt

Line Magnetic LM-219IA

Frank en Jing hebben een mooie nieuwe zaak geopend in mooie HIFI apparatuur,
veel met buizen en voor elk wat wils.
Ik heb zelf een Line Magnetic 219 bij Frank mogen kopen en dat is goed bevallen.
Ik kom graag terug voor andere spullen die Frank en Jing aanbieden!
Tot snel,

Ge

Cambridge Duo

Hallo Frank.
De Cambridge speelt als een tierelier. Hor nu “geluiden” die voorheen niet waarneembaar waren.
Wordt hier heel gelukkig van. Een prima upgrade!!
Groeten Ge

Ruud en Janny B.

Kef Q950

2 weken geleden waren we voor het eerst in jullie nieuwe zaak en wat was dat een beleving.
Rustig rondgekeken en daarna de KEF speakers beluisterd want daar kwamen we tenslotte voor.
Goede uitleg gehad van Frank en het was voor hem geen moeite om andere speakers aan te sluiten of verschillende 
muzieksoorten te laten horen onder het genot van een lekker bakkie koffie.
De speakers zijn aangeschaft en  goed ingespeeld waardoor het nu echt genieten is.
We willen jullie bedanken voor de zeer goede service en gastvrijheid en wensen jullie 
heel veel succes toe met deze prachtige winkel.
We willen een ieder die dit leest aanraden om deze winkel te gaan bezoeken.
U zal er beslist geen spijt van krijgen.

Ed P.

Michell Gyrodec & Line Magnetic LM-211IA

Ik kwam in contact met Frank van A Tube High Fidelity, omdat hij een Michell draaitafel te koop had staan op marktplaats die was ingeruild.We kwamen al snel een goede inruil prijs overeen op de Michell die ik graag wilde hebben.  Maar omdat ik ook al een tijdje een buizen versterker wilde hebben en Frank die ook verkoopt, heb ik ook een nieuwe Line Magnetic LM-211IA bij hem besteld. Ook op mijn versterker kreeg ik een aantrekkelijke inruil prijs. Ik ben door Frank prima geholpen en we hebben een prettig gesprek gehad over hifi toen ik de Michell en de LM-211IA kwam halen. Hij heeft me ook nog even rondgeleid in zijn prachtige luister ruimtes. Frank verkoopt een erg mooi assortiment aan uitstekend merken en je voelt al snel op je gemak bij hem. De LM-211IA versterker staat nu al weer een paar dagen te “draaien”. Naast het prima middengebied en hoog vind ik vooral opvallend de uitstekend bas weergave van deze versterker. Kortom deze hifi zaak is een aanrader om eens te gaan kijken en belangrijker nog, om te gaan luisteren.

Jurgen ten Burg

Line Magnetic LM-219IA

Daar was hij dan, de Line Magnetic LM219IA. Wat een geweldenaar en wat een geluid produceert deze geïntegreerde versterker. De LM-219IA is door Frank van A Tube High Fidelity bij mij thuis afgeleverd. Samen met Frank de LM-219IA aangesloten en Frank heeft de “rommel”  keurig meegenomen (de LM was mega goed verpakt en kwam in een kist). Ik kon via de pin machine betalen, echt handig.  Super service en ik ben ontzettend blij dat ik via de officiële weg een Line Magnetic heb gekocht, dat geeft rust. En nu………lekker genieten.
Thanks, en tot snel Jing en Frank !

G. van Dijk

Line Magnetic LM-210IA

A Tube High Fidelity geeft nog de service die ik kwijt was.
Prachtige showroom, lekkere koffie en ik ben dik tevreden met mijn versterker.
Nu weer sparen voor een upgrade 
Tot snel weer Frank en Jing
Mvg

Hartelijk dank aan iedereen die een review geplaatst heeft !