Klantbeoordelingen

 LM-805IA

15-02-2020

Hallo Frank,

Bij het thuis komen heb ik eerst nog een tijdje met mijn oude versterker zitten luisteren.
Toen hoorde ik weer de stemmen van familie en vrienden in mijn hoofd dat ik gek ben om zo’n duur apparaat te kopen. Het geluid van de oude versterker is best goed.

Maar al direct na de eerste tunes uit de nieuwe LM-805IA  wist ik “Zo wil ik het”!  Uiteraard ben ik nog aan het inspelen maar deze versterker haalt alles uit mijn Million Matadors (wat zijn die fijn!) en de muziek.
Ik ben de verschillende NFB instellingen aan het ontdekken. Bij zoals ik het noem “Engelse opnames”, tikje hoog in volume en trebble, is dat 2e standje fijn.
BIAS heb ik nog niet echt hoeven bijstellen. De naalden staan nog zoals in het begin strak op 120mA

k ga weer verder met inspelen…of eigenlijk gewoon van de muziek genieten.

Met vriendelijke groet,
E. Vreugt

 Audioquest Rocket 33

15-02-2020

Hallo Frank,

Even een update tav de Audioquest Rocket 33. Het klinkt echt super! Het geluid is ruimtelijk breed, zelfs een beetje hoogte en diepte,  heel gedetailleerd, warm maar niet overdreven, gewoon mooi, zoals het hoort. Het hoog is erg mooi zonder ook maar ergens scherp te worden, het midden is uitstekend, het laag is heel goed, vol en toch strak, geen enkele wolligheid. Instrumenten mooi gescheiden. Zeker bij barokmuziek,  waar nogal wat  instrumenten tegelijk de boxen uitkomen, is geen enkele sprake meer van “rommeligheid”. Gewoon erg mooi allemaal. Ook de harp van Lavinia Meijer klinkt weer zoals die zou moeten. Vooral te horen bij Metamorphosis van Philip Glass, waarbij ze de lage snaren erg hard aanslaat, vervormde het bij mij. Nu klinkt het perfect. Lights in the sky van Peter Gregson klinkt ook weer erg mooi, ook bij de harde lage stukken. De verbetering is deels ontstaan doordat ik nu alleen de Speaker A uitgangen gebruik en niet meer A en B samen. En voor een groot deel door de Rocket 33 kabel. Die laatste zorgt voor vooral de betere ruimtelijkheid, transparantie, detaillering, positionering van de instrumenten en zo. Mijn Monitor Audio’s zijn nog best wel erg goed merk ik nu. (Gelukkig)
Het was al met al een verdienstelijk bezoekje aan jouw luisterruimte.
Nogmaals dank Frank. En tot ziens. 


Focal Kanta I

25-01-2020

Dank voor het zakendoen. 

Ben zeer tevreden over het geluid, en dat zo net uit de doos. Het overtreft mijn verwachtingen.

Sta trouwens 200% achter jouw speakerkeuze keuze.
Fenomenaal, mooi gedetailleerd maar niet agressief. En ze hebben punch!
👌👌👌
 
Reactie van een liefhebber. 

We gaan elkaar zeker nog ontmoeten.

Dhr.  BrugmanLine Magnetic LM-845IA & Klipsch Forte III

11-01-2020

Ik was na heel veel wikken en wegen op zoek naar een mooie buizenversterker en kwam in die hoedanigheid al snel uit bij de nieuwe zaak van Frank en Jing in Almere. Ik maakte een afspraak en werd zeer vriendelijk ontvangen (ondanks het feit dat ik veel te laat was voor de afspraak die ik eerder telefonisch had gemaakt).

Met heel veel enthousiasme gaf Frank me een uitgebreide demonstratie van een groot deel van de Line Magnetic buizenversterkers en me aan de lopende band voorzien van koffie (want ook die smaakt erg goed daar op zijn zaak!).

Frank wist welke speakers  ik al had (destijds Klipsch Heresy III) en verzekerden mij dat dit een uitstekende match zou zijn met de Line Magnetic Buizenversterkers. Ik kon diezelfde dag nog een prachtig klinkende “Line Magnetic LM-845IA” meenemen tegen een scherpe prijs en kwam  er thuis achter dat dit inderdaad de perfecte match was!

Na een maand thuis luisteren  vond ik dat mijn “Klipsch Heresy III” speakers  toch enigszins wat warmte mistte (lage frequentie bereik) en zat met de gedachten te flirten om  de Heresy’s  te upgraden naar de “Klipsch Forte III”

In het kader van “nooit geschoten, is altijd mis”  vroeg ik Frank of hij mogelijk geïnteresseerd was voor een inruil van mijn “Heresy III speakers” tegen een paar “Klipsch Forte III’s”. Aangezien ik mijn speakers niet bij Frank had gekocht kon ik me voorstellen dat dit , voor beide partijen, geen voordelige optie zou kunnen zijn.

Echter, niets bleek minder waar. Frank heeft mijn speakers zonder blikken of blozen tegen de nagenoeg nieuwwaarde in willen ruilen en tegen bijbetaling waren mijn nieuwe “Klipsch Forte III” speakers gloednieuw voor dat ik het wist besteld in de kleur die ik het liefst wilde  – een top deal dus!  

Al met al heb ik dus een fantastisch goede ervaring met “A Tube High Fidelity” en in het bijzonder met Frank!

Bent u op zoek naar HIFI audio dan bent u in Almere aan het goede adres, niets anders dan lof!

Nogmaals hartelijk bedankt en tot snel!

Dhr. W. HemminkLine Magnetic LM-88IA

02-01-2020

Op zoektocht naar een mooie audio set kwam ik uit bij A Tube High Fidelity, Frank.  Geweldig om weer een HiFi audio winkel in Almere te hebben.
Van meet af aan kon ik bij hem terecht voor al mijn vragen en kreeg daar adequaat respons op.
Bij het uitzoeken van “mijn ideale set”  kreeg ik meer dan voldoende luister tijd bij A Tube High Fidelity in Almere.  Er wordt dus echt de tijd genomen voor je.
Ik heb een prachtige luistersessie beleefd met koffie en chocolade/koek erbij voor de stille trek.
Inmiddels mijn set uitgebreid met de Line Magnetic LM-88IA buizenversterker. Mijn eerste, wat een genot en wat klinkt de gitaar kippevel goed!
Ben nu ook dik tevreden met de aanschaf .
De samenwerking met Frank was Top.
 
In de toekomst ga ik daar zeker nog een aantal keren luisteren.
 
Dhr. Molenaar


 

Focal Kanta II, Focal Kanta vocal en de Sopra II

02-01-2020
Frank, het geluid is werkelijk fantastisch.
Dank voor het afleveren en installeren, ik geniet er iedere dag met volle teugen van.
 
Tot ziens,
Dhr. Rosekamp 


Klipsch Forte III

Alle dank voor de geweldige service.

De Forte III inmiddels aangesloten en vers uit de doos een ge-wel-dig geluid. Wat een sound, het lijkt wel live. Zoals in jullie luisterruimte gehoord is de Forte III een perfecte match met de Line Magnetic LM-845IA, wij zijn blij en gaan nu lekker genieten van al dat moois.

Succes met jullie mooie winkel !

Tot 2020

Ben en TinaPro-ject Tube Box S2

28-12-2019

Dag Frank, 

Ik wil je even laten weten dat de bestelling gisteren goed is aangekomen.
Uiteraard snel aangesloten en beluisterd… Wat een fijn ding. Het verschil met die NAD is duidelijk hoorbaar. Veel betere en vollere weergave van de low-end, gedetailleerde mids en een open en heldere highs. En ook de soundstage lijkt aan definitie te winnen… Alvast erg tevreden dus en benieuwd als hij wat verder ingespeeld is. 
 
Bedankt nog en alvast een mooi eindejaar en muzikaal 2020.
 
Vriendelijke groeten, 
Rob. 

 Line Magnetic LM-805IA

07-08-2019

Bij A Tube high Fidelity verkregen ( 2e hands ) LM 805IA

Ik was al tijden op zoek naar een Line Magnetic integrated amp.  Op marktplaats kwam ik in eens een advertentie van Frank tegen met deze 3 maanden oude door hem verkochte en ook weer ingeruilde LM-805IA.

3 maanden oud dus echt nog als nieuw.

Snel een afspraak gemaakt om te komen luisteren. In de uitstekend ingerichte luister ruimte. Rustig zitten luister en er word je alle tijd gegund. 

Na een uitgebreide luister sessie, besloten de LM 805IA te kopen en daar bij mijn unison buizen versterker kunnen inruilen. Waar we op een mooie deal uitkwamen.

De versterker na wat vertraging van mijn kant opgehaald en zelfs hier was Frank erg coulant. 

De versterker 1 maal thuis te hebben staan aangesloten op klipsch Heresy III, en wauw wat een sound. Nog meer tevreden zoals ik hem in huis hoor dan ik al was in de luisterruimte. 

Als ik nog iets van audio producten nodig heb. Is mijn go to place : A Tube High Fidelity.

Gr Maurice Line Magnetic LM-805IA

12-08-2019

Hallo Frank,….mijn Line Magnetic verhaal:

Ik kocht mijn eerste line magnetic , de 518ia via high-end audio-import ongeveer 4 jaar geleden, de versterker (zogenaamd nieuw uit fabriek) werd beschadigd geleverd,in de linkerbovenhoek,…….Nadat ik het probleem had genoemd,….. kreeg ik te horen dat ze het product bij aankomst hadden wel goed geïnspecteerd en alles in orde was, Misschien was het van het transport naar mijn huis, …..??!!! gezien het feit dat de doos onberispelijk was toen ik hem ontving, lijkt mij onmogelijk dat de versterker is beschadigd zonder de vervoer doos te beschadigen, …. telepathie .. ????…iemand…??!!! -Ik belde later vanwege het feit dat de versterker bij mij ook was geleverd zonder beschermrooster, (kooi)….. wat mij werd verteld, dat Line Magnetic niet langer het rooster bij de versterkers omvatte vanwege verschillende klachten van klanten, … waar ze naar toe kwamen. beschadigd met verzending .. ??? !!! Klare Lariekoek
samenvattend: onbestaande service, en ik kreeg waarschijnlijk een klasse c , of misschien zelfs een tweedehands product overhandigd, en ik betaalde voor een nieuwe versterker.
-Samengevat en verder,…. ik heb net een Line Magnetic LM-805ia gekocht via de juiste kanalen zoals het hoort,..Gekocht bij: A tube High Fidelity, Dat had ik meteen moeten doen. Goedkoop is toch weer duurkoop geworden.

Bedankt Frank voor de geweldige service, ondersteuning en de werkelijk prachtige versterker,… topservice.
Hier als bijlage foto’s van mijn systeem. met vriendelijk groeten, Francisco.

 


Dhr. Boy

Cambridge CXN V2

“Voor mijn set (Pass-labs XP-20, Van Medevoort PA 462, Van Medevoort RDQ) was ik al lang op zoek naar een goeie, hoogwaardige streamer voor een acceptabel bedrag. Frank heeft me een uitstekende luistersessie aangeboden, waarbij de Cambridge Audio CXN V2 in een mooie set met de McIntosh MA5300 en als weergevers de Sonus faber Olympica II was opgenomen. De luisterruimte is akoestisch erg goed, waardoor de klank prima te beoordelen viel. Frank begeleidt de sessie ook op een manier die mij erg aanspreekt: hij geeft je de ruimte, en brengt precies de juiste expertise in op het juiste moment. De beslissing was eenvoudig: ik heb de speler gekocht, en ben er erg blij mee. Aan al mijn audiovrienden zal ik atube-highfidelity van harte aanbevelen.”

Groeten,

BoyDhr. Pieter

Line Magnetic LM-805IA en LM-24CD

Mei 2019

Eind vorig jaar kwam ik voor het eerst bij A Tube High Fidelity in de winkel in Almere. Ik was toen al maanden opzoek naar de perfecte versterker voor mijn Martin Logans. Ik had destijds een klasse D versterker en was eigenlijk nooit heel tevreden geweest over deze combinatie. Toen ik Frank vertelde dat mijn vader een prachtige Audio Research installatie heeft, maar dat voor mij helaas te duur is, kwam hij gelijk met een zeer leuk alternatief: De Line Magnetic buizen versterkers. Ik had er al goede verhalen over gehoord, maar ook mindere leuke dingen. Grijze import en dus geen garantie en geen CE keurmerk, enkel via webshops te koop etc. Niet mijn ding! Je keek mij lachend aan en vertelde mij dat ik me daar totaal geen zorgen over hoef te maken. A Tueb High Fidelity is namelijk de enige echte officiële Line Magnetic dealer van Nederland.

Wanneer ik een product bij A Tube High Fidelity koop, heb ik volledige garantie en krijg ik geen geïmporteerde versterker in huis. Voor de Europese markt gebruiken ze nou eenmaal betere componenten dus ja, je bent iets duurder uit, maar je krijgt dan ook kwaliteit in huis. En om eerlijk te zijn: ik betaal liever iets meer voor een versterker met een CE goedkeuring dan dat ik goedkoper uit ben voor een versterker zonder CE keurmerk. Ik zou nog strafbaar zijn bij doorverkoop en dat wil ik al helemaal niet. Na dat gezegd te hebben kreeg ik een lekker kopje koffie van Frank en maakte we een rondje door de winkel. Ik noem het een winkel omdat het natuurlijk een winkel is, maar ik had meer een woonkamer gevoel. Ontspannen sfeer, geen druk en er staat van alles wat. Zelfs een mooi cd en vinyl afdeling is er, dat kom je niet vaak meer tegen. Erg leuk en bijzonder en vooral niet mee stoppen. Na de volledige winkel gezien te hebben, was ik toch wel benieuwd naar de verschillende Line Magnetic versterkers. Ik had al diverse buizen versterkers beluisterd, maar was nog niet mijn droomversterker tegengekomen. Ik liep vaak tegen dezelfde problemen aan: weinig vermogen of het prijskaartje. Het laatste verbaasde me eigenlijk enorm, want het was niet zo dat ik weinig te besteden had. De meeste buizen versterkers hebben nou eenmaal weinig vermogen waardoor je snel met eindversterkers aan de slag gaat. Dit schroeft de prijs ontzettend op. Nu hebben mijn Martin Logans helemaal niet zo’n krachtige versterker nodig, maar controle over je luidsprekers hebben, daar zit het verschil, daar zit het geheim. Een beetje power kan geen kwaad. Al deze ingrediënten vond ik in de LM 805IA. Een goed betaalbare geïntegreerde versterker met vreselijk veel vermogen en controle. 48watt klasse A RMS. Dit voor een bescheiden prijskaartje van nog geen 5K. Toe maar Frank… Dit was even nieuw voor mij! Vergelijkbare versterkers kosten vaak het dubbele. Maar goed, laten we deze gegevens even terzijde houden. Wat een sound, wat een heerlijke buizen heeft deze versterker. Ontzettend veel emotie, alles viel op zijn plek en daar gaat het uiteindelijk om. Ik kon het bijna niet geloven! De volgende verrassing die je voor mij had was de Line Magnetic 24 cd-speler, wat een match met deze versterker zeg. Na maanden opzoek te zijn geweest wist ik het, deze set wil ik hebben! Dit is muziek jongens. De week er op stond je bij me voor de deur met de versterker en cd-speler. En ik moet toegeven, je bent al je beloftes nagekomen Frank. De volledige set is keurig door jou bezorgd en geïnstalleerd. Eindelijk geniet ik weer echt van mijn muziek en de luistervermoeidheid is ook verdwenen. Ik wil je ook nog even bedanken dat je audiovrienden net zo’n goede service verleent. Ik kan met een gerust hart iemand naar jouw winkel sturen voor een luistersessie. 

Beste Frank, bedankt voor alles!

Groetjes,

PieterDhr. Marcel

Line Magnetic 805, Line Magnetic LM-24CD en een audiofiel Hifi Rack – Atacama Evoque Special Edition

Maart 2019

Bevindingen diverse Line Magnetic apparatuur en attacama audioracks:Voor aanschaf van de diverse Line Magnetic apparatuur bestond mijn set uit cd spelers, voor & eind versterkers van het merk PrimaLuna, in combinatie met Martin Logan electrostaten. Op zich was ik vrij tevreden met de klankkleur en de manier waarop het geluidsplaatje werd neergezet echter vanaf het begin heb ik altijd het gevoel gehad dat ik niet de volledige controle over het geluid had in met name het lage tonen gebied en dat er dus meer uit de audioset/speakers te halen was.
In mijn zoektocht naar andere apparatuur die mij zou brengen waar ik naar op zoek was zijn vele merken voorbij gekomen, van versterkers uit het top segment van PrimaLuna (omdat ik vrij tevreden was over
de apparatuur die ik al had) tot zeer dure apparatuur van merken als Lua, McIntosch, Audio Research, Jadis, etc. Allen konden me maar deels bevredigen in het geluid waar ik naar op zoek was.
Van het merk Line Magnetic had ik wel diverse zeer lovende recenties gelezen maar ik had de apparatuur nog nooit beluisterd, mede doordat er geen officiële dealer in Nederland van dit merk was. De grijze import apparatuur wil je niet in huis hebben gezien de problematiek die je kunt krijgen met garantie en niet goedgekeurde stroomvoorziening (ontbrekende CE goedkeuring) in de apparatuur.
Mocht er bijvoorbeeld ooit schade (kortsluiting, brand, etc) ontstaan door een niet CE goedgekeurd apparaat dan zal de verzekering niet uitkeren (of minimaal zeer moeilijk gaan doen).
Na het lezen van een advertentie over een nieuwe high end audio zaak in Almere in ons lokale krantje ben ik bij Frank gekomen. Altijd leuk om een nieuwe audio zaak in de buurt te krijgen en dat was al reden genoeg voor een bezoekje, wat het nog interessanter maakte was dat Frank (de enige) officiële dealer is van het merk Line Magnetic in Nederland.
Gezien Frank aardig wat versterker modellen van Line Magnetic als demo in de zaak had staan heb ik een goed beeld kunnen vormen van wat het niveau is waarop de Line Magnetic apparatuur presteert. En ik moet zeggen dat is op hoog niveau zelfs met de instap modellen van het merk.
Na de luistersessie was de keuze bij mij al snel gemaakt dat mijn voorkeur uit zou gaan naar een SET type versterker en wel een van de volgende types: LM-845IA (4000 euro), LM-805IA (5000 euro) of LM-845premium (10000 euro). Waarbij de klank van de 845 buis mij het meeste aansprak (kwam het meest bij het klankkarakter van de PrimaLuna apparatuur die ik in gebruik had). Het enige wat mij wat zorgen baarde was of de apparatuur voldoende power en controle zou hebben voor/over mijn electrostaten welke een zeer stabiele versterker nodig hebben om goed te presteren. De LM-845IA heeft “slechts” 2x22W, de LM-845premium 2x30W en de LM-805IA 2x48W allen in klasse A (het kenmerk van een SET versterker). Nu weet ik dat het vermogen niet alles zegt en dat het gaat om controle en stabiliteit van
een buizenversterker welke niet te vergelijken is met de meeste mosfet versterkers, maar het beperkte vermogen gaf me toch een onderbuik gevoel.  Frank stelde voor om de test met de geselecteerde versterkers bij mij thuis te laten plaatsvinden om dat onderbuik gevoel weg te nemen. Gezien de LM-845premium (welke mijn voorkeur had) nogal zwaar is en qua vermogen tussen de 2 andere in zit werd besloten om met de LM-845IA en LM-805IA een luistersessie bij mij thuis te laten plaatsvinden. De LM-845IA om te zien hoe het matched qua klank en de LM-805IA om te zien hoe het qua vermogen uitpakt. Mocht de LM-805IA met zijn 2x48W mijn
speakers niet goed kunnen aansturen zou de LM-845premium dat zeker niet gaan doen met zijn 2x30W. 
De eerste versterker die zijn kunnen bij mij thuis mocht tonen was de LM-845IA,welke qua prestaties op ietwat meer controle in het laag na redelijk overeen kwam  met de PrimaLuna apparatuur die ik had staan. Op zich zeker geen slecht resultaat maar niet een upgrade waar ik 4000 euro voor over zou hebben, hij kwam toch te kort voor mijn type speakers. Toen was het de beurt aan de LM-805IA en daar
werden we bij het horen van de eerste tonen allebei nogal stil van. Alle puzzelstukjes vielen op hun plek, op alle vlakken was er zeer grote verbetering waarneembaar en dan heb ik het echt over hele grote stappen qua verbetering. Franks reactie was, beter als dit wordt het volgens mij niet en gaf aan dat ik de 5000 euro die de LM-845premium meer kost wel in mijn zak kon houden (een advies wat ik als “zuinige”
Nederlander graag hoor). De bestelling voor een LM-805IA was dus ook snel geplaatst.
De bestelde LM-805IA werd ca 1 week (dus zeer snel) na bestelling geleverd en toen kon het inspelen van de nieuwe versterker gaan plaatsvinden. Eerste indruk koud uit de doos, absoluut niet verkeerd, als een versterker al zo presteert in niet ingespeelde staat dan liggen de ambitie verwachtingen voor een ingespeelde versie erg hoog. Helaas begon er na ca 10 uur spelen een geknetter/brom in het linker
kanaal te komen, ik heb hier Frank meteen over ingelicht. Na overleg afgesproken om door te gaan met inspelen (het kan bij nieuwe buizenapparatuur tijdens inspelen wel eens voorkomen en dat het later weer verdwijnt, het inbranden/inspelen van de buizen). Helaas na een uur of 40 spelen was het probleem nog niet weg, sterker nog het werd steeds erger. Het wisselen van buisjes (van links naar rechts en vice versa) om te achterhalen waar het probleem zat had helaas geen resultaat. De enige buis
(de enkele in de voortrap) kon ik niet verplaatsen omdat er maar 1 van in de versterker zit en laat dat nou net die de boosdoener te zijn. Van Frank heb ik een vervangende buis ontvangen uit zijn demo versterker en daarmee was het probleem met mijn versterker opgelost (prima oplossing/service).
Verder tot op de dag van vandaag (we zijn inmiddels een ½ jaar verder) een probleemloze versterker.
Na de versterker volgde de aanschaf van een zeer degelijk audiorack van Attacama de Evoque ECO SE, welke ik iedereen kan aanraden. Voordeel van dit modulaire audiorack systeem is dat je het altijd nog kan uitbreiden met extra plateaus, wat in mijn geval ook meerdere keren heeft plaatsgevonden.
Het volgende Line Magnetic apparaat dat is aangeschaft bij Frank is de LM-24CD. Na een luistersessie bij mij thuis met een demo cd-speler waar helaas een niet 100% goed functionerend loopwerk in zat toch het vertrouwen gehad om er eentje te bestellen en tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.
Terug kijkend op een half jaar Line Magnetic versterker en cd speler gebruik kan ik de volgende conclusies trekken:
Pluspunten:
Ik ben nog geen ander merk audio apparatuur tegen gekomen die voor deze prijs dusdanig hoge kwaliteits apparatuur en zoveel luistergenot levert.
Perfecte dealer service 
Nadelen:
De afstandsbedieningen zijn wel van degelijke kwaliteit (volledig aluminium) maar ze zijn nogal gevoelig
in de hoek waarop je ze moet richten op de apparatuur om te werken.Een gemiste kans is de volume regeling van de afstandsbediening van de cd speler die niet werkt op versterker, je moet nu altijd 2 ab’s gebruiken.Advies:
Plaats audiofiele zekeringen in deze apparatuur voor de puntjes op de i
Combineer deze apparatuur met goede bekabeling, bij voorkeur solid core ofc koper bekabeling voor het beste resultaat, mijn ervaringen zijn top met bekabeling (netsnoeren, interlinks en speakerkabels) van het merk Black Cable.
Maak gebruik van een degelijk netfilter voor een stabiele stroomvoorziening
Kortom hoogwaardige apparatuur die zeer goed klinkt voor een meer dan schappelijke prijs.
En met Frank als dealer/leverancier zit je ook oke als het aan komt op degelijk advies, een goede service en iemand die zijn afspraken en beloftes na komt.
Het is nu wachten op de nieuwe dac die Line Magnetic op de markt heeft gebracht, ben benieuwd of die ook de hoge verwachtingen waar zal maken.
PS
Diverse audio vrienden van mij waren dusdanig onder de indruk van hoe de Line Magnetic appratuur presteert dat ze ook tot aankoop van apparatuur van dit merk over zijn gegaan, waarbij met name de
prijs/kwaliteit van de LM-805IA met kop en schouders boven alle andere modellen uitsteekt.
Een aanrader dus.
Marcel van DijkDhr. Ronald

Februari 2019

Cambridge CA 851 N

Om een lang verhaal kort te houden, ik was opzoek naar een vervanging van mijn M-Audio Audiophile 2496 PCI geluidskaart, welke ik niet meer kon inbouwen in mijn nieuwe MediaPC. Ik heb vele oplossingen bekeken van PCIe geluidskaarten, eenvoudige DAC’s tot aan High End DAC’s. Aangezien ik een goede prijs/kwaliteit ook belangrijk vind, kwam ik uit bij de Cambridge Audio 851N. Deze wordt door velen met lovende woorden geprezen, ook juist vanwege de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Uiteraard kan dit apparaat aan een PC worden aangesloten, maar dan via de USB-poort in plaats intern via PCIe.
 
Daar ik geen ervaring met externe (losse) DAC’s had en ik eerst wel eens wilde kijken of zoiets ook voor mij geschikt zou zijn, ging ik opzoek naar een bedrijf dat de CA 851N kon leveren. Zodoende kwam ik uit bij A Tube High Fidelity in Almere. Dit leek mij een geschikt adres om hier achter te komen. Hierop heb ik de winkel bezocht en kan alleen maar positief zijn over hoe Frank mij geholpen heeft. Ik mocht van hem een oudere versie, de CXN, thuis op mijn eigen installatie uitproberen zonder enige tegeneis. Dit vond ik een uiterst sympathiek gebaar omdat er geen enkele druk op lag. Hij wilde mij alleen verkopen als ik er zelf van overtuigd was. Ik heb de streamer/DAC daarom voldoende kunnen uittesten op mijn eigen installatie en deze ook direct kunnen vergelijken met mijn oude Media PC. Het geluid was duidelijk beter en het bedieningsgemak van het apparaat was ook meer dan in orde. Dit heeft mij toen doen besluiten om de 851N te kopen, welke dus nieuwer is en meer aansluitingen heeft (was ook belangrijk voor mij) dan de uitgeprobeerde CXN.  De volgende dag heb ik de streamer/DAC weer bij hem teruggebracht. Onder het genot van een lekker kopje koffie hebben we nog een hele tijd zeer ontspannen gepraat. Je merkt dat Frank plezier in zijn werk heeft en dat klanttevredenheid bij hem hoog in het vaandel staat.
 
Over de luisterruimtes kan ik inhoudelijk niet oordelen daar ik deze niet heb gebruikt, wel bekeken, en die indruk was zeer positief.
 
Frank, hartelijk dank voor je hulp, de lekkere koffie, gastvrijheid en bereidheid voor het uit testen van de streamer/DAC!
 
Ronald uit Hilversum

Dhr. André H.

Line Magnetic LM-210IA

De Line Magnetic 210IA is sinds enkele weken de “motor” van mijn systeem, en ik ben zeer tevreden over de prestaties van deze qua vermogen toch bescheiden versterker. Mijn vorige versterker (Jadis 40 watt) legt het op alle fronten af tegen deze 8 watt SET.

Mijn PMC luidsprekers (90 dB 8 Ohm) produceren reeds een overtuigend geluidsbeeld bij 0,01 watt, en zijn tamelijk luid vanaf 0,1 watt, hoogrendement hoornluidsprekers zijn dus in elk geval geen noodzaak om van deze versterker te kunnen genieten.Bedankt Frank, ook voor de goede communicatie en service.

 


Johan K

Cambridge CXN V2

Beste Frank,

We hebben elkaar leren kennen door een foutje op de website, maar vanaf dat moment leuk en snel contact.
De McIntosh werd toch te prijzig, maar je advies opgevolgd om voor de Cambridge CXN V2 te gaan. Wat een prachtig geluid komt hier uit, zelfs met Internetradio.
En mijn vrouw is weer helemaal blij met “ouderwetse” presets op de afstandsbediening haha!  En wat heb je een fraaie apparatuur in de showroom staan, zeg; ik kom zeker nog eens buurten. Met vriendelijke en muzikale groet, Johan

W. Kuijt

Line Magnetic LM-219IA

Frank en Jing hebben een mooie nieuwe zaak geopend in mooie HIFI apparatuur,
veel met buizen en voor elk wat wils.
Ik heb zelf een Line Magnetic 219 bij Frank mogen kopen en dat is goed bevallen.
Ik kom graag terug voor andere spullen die Frank en Jing aanbieden!
Tot snel,

Ge

Cambridge Duo

Hallo Frank.
De Cambridge speelt als een tierelier. Hor nu “geluiden” die voorheen niet waarneembaar waren.
Wordt hier heel gelukkig van. Een prima upgrade!!
Groeten Ge

Ruud en Janny B.

Kef Q950

2 weken geleden waren we voor het eerst in jullie nieuwe zaak en wat was dat een beleving.
Rustig rondgekeken en daarna de KEF speakers beluisterd want daar kwamen we tenslotte voor.
Goede uitleg gehad van Frank en het was voor hem geen moeite om andere speakers aan te sluiten of verschillende 
muzieksoorten te laten horen onder het genot van een lekker bakkie koffie.
De speakers zijn aangeschaft en  goed ingespeeld waardoor het nu echt genieten is.
We willen jullie bedanken voor de zeer goede service en gastvrijheid en wensen jullie 
heel veel succes toe met deze prachtige winkel.
We willen een ieder die dit leest aanraden om deze winkel te gaan bezoeken.
U zal er beslist geen spijt van krijgen.

Ed P.

Michell Gyrodec & Line Magnetic LM-211IA

Ik kwam in contact met Frank van A Tube High Fidelity, omdat hij een Michell draaitafel te koop had staan op marktplaats die was ingeruild.We kwamen al snel een goede inruil prijs overeen op de Michell die ik graag wilde hebben.  Maar omdat ik ook al een tijdje een buizen versterker wilde hebben en Frank die ook verkoopt, heb ik ook een nieuwe Line Magnetic LM-211IA bij hem besteld. Ook op mijn versterker kreeg ik een aantrekkelijke inruil prijs. Ik ben door Frank prima geholpen en we hebben een prettig gesprek gehad over hifi toen ik de Michell en de LM-211IA kwam halen. Hij heeft me ook nog even rondgeleid in zijn prachtige luister ruimtes. Frank verkoopt een erg mooi assortiment aan uitstekend merken en je voelt al snel op je gemak bij hem. De LM-211IA versterker staat nu al weer een paar dagen te “draaien”. Naast het prima middengebied en hoog vind ik vooral opvallend de uitstekend bas weergave van deze versterker. Kortom deze hifi zaak is een aanrader om eens te gaan kijken en belangrijker nog, om te gaan luisteren.

Jurgen ten Burg

Line Magnetic LM-219IA

Daar was hij dan, de Line Magnetic LM219IA. Wat een geweldenaar en wat een geluid produceert deze geïntegreerde versterker. De LM-219IA is door Frank van A Tube High Fidelity bij mij thuis afgeleverd. Samen met Frank de LM-219IA aangesloten en Frank heeft de “rommel”  keurig meegenomen (de LM was mega goed verpakt en kwam in een kist). Ik kon via de pin machine betalen, echt handig.  Super service en ik ben ontzettend blij dat ik via de officiële weg een Line Magnetic heb gekocht, dat geeft rust. En nu………lekker genieten.
Thanks, en tot snel Jing en Frank !

G. van Dijk

Line Magnetic LM-210IA

A Tube High Fidelity geeft nog de service die ik kwijt was.
Prachtige showroom, lekkere koffie en ik ben dik tevreden met mijn versterker.
Nu weer sparen voor een upgrade 
Tot snel weer Frank en Jing
Mvg

Hartelijk dank aan iedereen die een review geplaatst heeft !